FES-TE SOCI

Fes-te membre de l’Associació de Voluntaris per la Defensa dels Animals de Barcelona o d’una altra associació que sigui afina als teus ideals i participa de manera activa en les diferents activitats que es duen a terme per ajudar als animals més vulnerables.

hazte socio foto.jpgAportant una petita quota de soci a AVDA (10€ trimestrals), podrem ajudar als animals sense llar participant en esdeveniments, comprant medicaments o el material més urgent a les protectores, entre altres coses.

També pots entrar a formar part del nostre equip com a persona voluntària, sense aportació econòmica regular.

Si et vols afegir a la nostra causa, aquestes son les tasques en les que podràs col·laborar com a persona voluntària d’AVDA:

  • Participar en les fires, xerrades i esdeveniments al carrer per informar, sensibilitzar i conscienciar sobre l’adopció i l’acollida dels animals sense llar.
  • Col·laborar amb l’actualització de xarxes socials i difusions d’AVDA.
  • Col·laborar en el disseny de material gràfic (fulletons informatius, actualització de web, realitzar fitxes d’animals, cartells especials,…)
  • Recollida, transport i entrega del material recollit, medicaments, material sanitari i menjar als centres d’acollida amb qui col·laborem, responent a les seves demandes més urgents.
  • Realitzar fotografies i descripcions dels gossos i gats en adopció.
  • Passejar els gossos, socialitzar gats i gossos que són acollits als centres i protectores en les que col·laborem.

hazte socio 2.jpg