ESDEVENIMENTS

A AVDA ens agrada participar a totes les fires, xerrades i esdeveniments possibles per promoure l’adopció i el voluntariat amb animals.

event

Sempre que assistim a una fira, intentem venir amb alguns gossos dels que esperen una llar a les protectores amb qui col·laborem. Intentem venir amb els que sovint passen desapercebuts a les protectores i baixar-los a les fires els dona molta visibilitat.
Suposa un esforç extra que val la pena assumir, sobretot veient la recompensa ja que alguns d’ells han aconseguit ja la seva llar, com l’Audrey, en Tobi, en Josep, l’Ombra, la Júlia, la Luna, en Pirri, en Yuko, en Duc, en Dexter, en Rocky, la Nala, l’Aglà, en Gandalf, en Kiko, en Puk … Pot ser no els han adoptat per la sola assistència a la fira, però tenim clar que és una molt bona oportunitat per presentar-los a possibles adoptants, fer-los passar un dia diferent a la tant avorrida i solitària vida en una gàbia i accentuar la seva difusió a les xarxes per que per fi, puguin fer un canvi de vida a la seva nova llar.

eventos foto.jpg

Intentem una vegada al mes, fer jornada de recollida d’aliments i material pels refugis més necessitats. Al nostre Facebook publiquem quan estem al Supermercat Keisy de Carrer Nàpols de Barcelona, fent la recollida i informant-vos de tot el que necessiteu.

Alguns dels esdeveniments on hem participat fins ara: