AVDA a la X Festa dels Animals de Gràcia

Un any més els membres de l’equip d’Avda hem volgut participar a la X Festa dels Animals de Gràcia. Aquest any volem seguir promovent a figura del voluntariat, a l’hora que donem a conèixer gossos en adopció, concretament al Puk, al Kiko i al Gandalf. Serem a la Plaça Joanic de Barcelona des de les 10.00 del matí i fins a les 21.00, t’hi esperem!

CARTELL FIRA AVDA

Què farem?

Vine a les festes de Gràcia i passa’t per la plaça Joanic:

  • T’informarem sobre voluntariat, gossos i gats en adopció, tinença responsable…
  • Durant tot el matí una perruquera farà trenes per recaptar donatius, que es faran servir per comprar desparasitants i material per a gossos de refugi.
  • Desfilades de gossos en adopció a les 12.00 i a les 17.30, vine a conèixer els peluts!
  • I molt més!

IMG-20180817-WA0014

Gossos en adopció

A continuació et presentem els peluts que ens acompanyaran demà a Gràcia, a càrreg de la Societat Protectora d’Animals de Mataró:

Puk

En Puk és un gos molt jovenet, un cadellot ple d’energia, de ganes de viure i amb tot per aprendre. És un gos molt afectuós que no sap com demostrar tot l’amor que té per donar. Amb els altres gossos hi conviu perfectament. Un bon gos ideal per famílies actives que tinguin ganes de tenir un company d’aventures.

IMG-20180817-WA0016

Kiko

En Kiko és encara un cadellot: té tot just un anyet i és un gos amb un caràcter boníssim, molt carinyós, intel·ligent i agraït. És un gos força tranquil i conviu molt bé amb els altres gossos.

IMG-20180817-WA0017

 

Gandalf

En Gandalf te uns 4 anys, és un podenquet mitjanet amb una cara i un aspecte molt simpàtics! És un molt bon gos, amb un caràcter molt tranquil, és afable sense arribar a ser pesat, de fet és un gos amb un punt independent però que agraeix les carícies i els mimos. Ámb els altres gossos hi té una molt bona relació. Si esteu pensant en adoptar, no deixeu de venir a conèixer aquesta preciositat!

IMG-20180817-WA0018

Més informació a: info@protectoramataro.org

Cartell:

0002.jpg